MindFul Eating

CURSOS I TALLER ABRIL I MAIG

TALLER MINDFUL EATING

Descobreix els mecanismes emocionals que fan que les dietes i la força de voluntat no funcionin. Apren la pràctica de Mindful Eating per assolir canvis profunds en la teva relació amb el menjar.
Alimentar-se de manera conscient per aprendre a gestionar les emocions respecte al menjar, diferenciar la sensació de gana física de l’emocional, tornar a disfrutar menjant i reconectar amb la teva saviesa
corporal. Això et permetrà establir una relació saludable i satisfactòria amb la teva alimentació; lliure d’angoixa, culpa, afartaments i altresfonts de patiments.

mindfulness

  Dates: Dissabte, 14 d’abril de 11h a 13.30h – Preu: 30€
  Impartit per: Irene Plata – Psicóloga sanitària experta en Mindfulness i   Inteligència emocional.

   + Més informació 


CURS DE REMEIS TRADICIONALS XINESOS

A través de la pràctica, i basant-nos en els coneixements tradicionals de la medicina Xinesa, ens endinsarem en els meridians i les seves polaritats Yin i Yang. Descubrirem mecanismes fàcils i d’ús habitual que podem fer servir per a millorar la nostra salut i la del nostre entorn familiar (per a totes les edats, i molt útil per a families amb nens).

ACUPUNTURA  Dates: 3 dissabtes, el 7 i 21 d’abril i el 5 de maig.

  Preu: 140€ / participant
  Horari: de 10h a 13h (9h en total). Cal portar roba còmoda
  Impartit per: Sasi Martínez – Acupuntora Núm. Col. Prof 8529


CURS PRIMER NIVELL DE REIKI

El Reiki és un mètode de sanació natural, d’origen japonès, basat en la canalitzación de l’energia Reiki (energia Universal), que ens permet sanar la nostra vida en tots els sentits, a nivell físic, emocional, mental i espiritual. El SHODEN o Primer Nivell de Reiki, ens introdueix en aquest meravellós mètode de sanació, ensenyant-nos a conectar amb l’energia Reiki, per poder-la utilitzar en la sanació del nostre cos físic; aprendrem exercicis i pràctiques molt senzilles però eficaces, per eliminar dolències, estrès, eliminar l’estrès.
28be906e-c115-4079-b1eb-7404cf5f2210  Dates: Dissabte, 28 d’abril.
  Horari: de 10h a 18.30h. Descans per dinar. Cal portar roba còmoda, a poder ser samarreta color clar per la iniciació. Curs inclou: Manual + diploma.

  Preu: 97 € (27 € paga i senyal, resta el dia del curs)                         

  Impartit per: Zaida Tort – reiki i teràpies naturals

 


 

INFORMACIÓ DELS CURSOS

Places limitades, per ordre de inscripció.
Podeu trucar al  932110795 i us donarem més informació sobre com realitzar la paga i senyal.

Descarregar PDF